100 baarden en nu?

Het is 29 september en inmiddels staan er 89 baarden op de site. En met elke baard komen er aanmeldingen bij, zo had ik afgelopen weekend 4 baarden op 1 dag die mee willen werken aan dit project. Maar dat gaat niet meer helaas. De laatste 11 staan al ingepland, en daarnaast staan er nog 23 mannen op de wachtlijst.

Moet het nu stoppen bij 100 of niet, dat is de vraag…

Ik heb besloten om door te gaan met baardmannen 2.0, maar bij de eerste 100 wil ik proberen een boek te realiseren. Dat zal nog wel wat voeten in de aarde hebben, want hoe doe je dat dan? Voor mij een nieuw avontuur.

Baardmannen 2.0 wil ik een andere dimensie geven. Voorheen vonden de studioshoots plaats in de studio, volgens een vast concept. De koffie en het verhaal blijft, maar ik wil graag de fotoshoots buiten op locatie doen. In eerste instantie in de buurt, om logistieke redenen. Met de keuze voor een locatie probeer ik aan te sluiten bij de baardman en zijn verhaal.

Binnenkort kun  je meer lezen over deze ontwikkelingen op deze website.

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *