Bart Brosens

#105: Bart Brosens

Bart is één van de mannen van Rita Lynn, die optraden tijdens de eerste bijeenkomst van de Baarden Club. Dit event vond plaats op 12 oktober in café De Bruine Pij in Breda.

Bart is tekenleraar op het voortgezet onderwijs en streeft, naar zijn eigen zeggen,  naar een leven als de nieuwe uomo universalis. Oftewel, de renaissance man die van alles wat kan. Hij houdt zich bezig met alles wat hem interesseert, van muziek maken tot vogels kijken. En eerlijk is eerlijk, dat gaat hem vrij goed af.

Bart verzamelt vintage vulpennen, is dol op muziek maken, luister graag naar banjo’s. Hij is dol op lekker eten en drinken, op een goed potlood, oldtimers, bromfietsen, auto’s. Beleeft de natuur, kortom een veelzijdige levensgenieter.

Zijn baard, nou ja… sik, en snor zijn al bij hem zolang hij haargroei op zijn gezicht heeft. Meer haar heeft hij gewoon niet, scheren is ook niet nodig op een paar verdwaalde haartjes na.

Hij woont in Klein Zundert, geboren en getogen en zal daar ook sterven, ooit. Zoontje Carolus was ook op de happening en van wat ik zag had hij schik in de muziek van pappa.

Zoals zijn oma altijd zei: “Ge bent een echte kunstemoaker”

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *