André van den Heuvel

#114; André van den Heuvel

“Toen wij uit Rotterdam vertrokken, vertrokken wij uit Rotterdam”, zal André wel gedacht hebben toen hij vanochtend vroeg in de auto stapte. 170 km met file is een lange rit naar Sint Nicolaasga. Maar tof dat hij het er voor over had.

André ken ik via Facebook en dan met name De Baardenclub. Hij heeft zich al een hele tijd geleden aangemeld en had volgens mij wel zin in de shoot. Zelfs de barbier werd bezocht om de baard netjes in model te brengen. De baard die nu een aantal maanden groeit. André gaat op vakantie vaak naar Azië, zo ook dit jaar. Hij vertrok met een baardje van een paar dagen en heeft de weken dat hij daar verbleef niet geschoren. Toen hij terugkwam was er dus zomaar een baard. Best leuk, maar toen hij weer aan het werk ging, ging de baard er weer af. En als je dan in de spiegel kijkt is dat even schrikken. Als je dochter dan ook nog zegt dat een baard je veel beter staat is een beslissing snel genomen. Sindsdien mag de baard groeien en wordt deze zo nu en dan netjes in model gebracht.

De inkt op beide bovenarmen is trouwens in Bangkok aangebracht en is polynesisch van ontwerp. De binnenkant op de onderarm sluit daar op aan is door André zelf ontworpen. De twee op de bovenkanten van de onderarmen zijn recent en tevens polynesisch. Nu heb ik zelf geen tattoo’s, maar ik vind deze wel gaaf.

Zoals je ziet is sport en fitness een hobby van deze baardman, je zult er als 50plusser nog maar zo uitzien. Topkerel, goeie baard!

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *