Tjitze Zijlstra

#117; Tjitze Zijlstra

Toen ik mij in juni een paar dagen niet had geschoren, begon ik mij af te vragen hoe het mij zou staan om mijn gezichtshaar wat langer te laten staan. Mijn broer Rindert (die ook meedeed aan Baardmannen) inspireerde mij doordat hij vorig jaar is begonnen om zijn baard te laten groeien en er heel enthousiast over was en nog steeds is.

In het begin was het groeien van een baard wel wennen, maar uiteindelijk ben ik er echt gehecht aan geraakt en ben ik blij dat ik er aan begonnen ben. Een echte man draagt een baard en ik ben dan ook van mening dat elke man het eens in zijn leven uitgeprobeerd moet hebben. Het hebben van een baard is echt een unieke ervaring, maar het is misschien vooral de cultuur eromheen wat het echt gaaf maakt.

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *