Rob van Zwieten

#124; Rob van Zwieten

Rob komt uit Alphen a/d Rijn en ondernam ook de reis naar Sint Nicolaasga voor baardmannen. Ik vroeg hem wat hij nu deed in zijn dagelijk leven en was hogelijk verbaasd dat hij drie jaar geleden al gestopt was met werken.

Rob heeft gewerkt bij een groot hoveniersbedrijf en onderhield daar de klantcontacten en regelde alles rondom de verschillende projecten die ze daar uitvoerden. Hij raakte daar rond de eeuwwisseling op een vervelende manier weg en kwam toen na enige tijd terecht bij de gemeente Houten. Eerst op detacheringsbasis op andere locaties, maar de laatste jaren bij de gemeente zelf, waar hij zich bezighield met projecten rondom speelterreinen, sportterreinen en vervanging of vernieuwing van bijvoorbeeld speelterreinen.

Ongeveer drie jaar geleden kon hij met een regeling vervroegd uit dienst en Rob hoefde daar niet lang over na te denken. Hij had van dichtbij meegemaakt hoe snel het leven ook weer voorbij kan zijn en besloot er van te gaan genieten. Hij heeft een eigen huisje en een tuin waar altijd wat te klussen is. Hij loopt, fiets en fitnesst veel en voelt zich gezond. Wat wil je nog meer?

En zeg nu zelf, deze sportieve baardmans geef je echt geen 65. Hij doet nog vrolijk mee aan de Strong Viking Run en zo te zien kent de sportschool niet veel geheimen.

Ik portretteerde hem op het marathon terrein van Sint Nicolaasga, waar de paarden hun eigen Viking Run uitoefenen.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *