Loek Kaizer

#131; Loek Kaizer

Loek komt uit Almere en is lid van een amateurtoneelgezelschap. Een tijdje geleden plaatste ik een oproep voor figuranten met een baard voor een nieuwe Nederlandse speelfim. Loek werd via via hier op attent gemaakt en meldde zich aan bij baardmannen.nl. Dat was dus niet de speelfilm, maar vooruit. Loek wou toch weten hoe een baard hem staat en stopte met scheren.

Het commentaar was niet van de lucht. “Moet je een zwerver spelen?”, “Onder welke brug kom jij vandaan?”. Het zijn de standaard verhalen die je hoort van iemand die zijn baard laat staan. Niemand die iets zegt van een gladgeschoren kin, maar over de baard heeft iedereen ineens een mening.

De pet komt van de kapstok en de bril is een veiligheidsbril uit de jaren 50.

Hij kwam samen met zoon Tim en twee acteurvrienden naar Sint Nicolaasga. Het was bar slecht weer buiten, dus we zijn uitgeweken naar Het Zalencentrum in Sint Nicolaasga. Het podium werd leeggemaakt en omhoog gevijzeld en we konden ons uitleven. Gelukkig was er een acteur bereid om zich in te leven in een rol als ‘spraakgestuurd levend statief’. Dus de flitser had ook een plekje 😉

Ok, de baard is aan de korte kant voor 2.0, maar het verhaal was leuk en het gezelschap ook, dus vooruit dan maar 😉

Ik zou zeggen, mooi laten groeien die baard.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *