Pepijn Hofstede

#134; Pepijn Hofstede

Een echte Liwadder? Niet helemaal, maar Leeuwarden is wel zijn stad. Elk keer als hij de drie streepjes van de Acmea toren ziet, voelt dat toch als thuiskomen. Pepijn woont in Leeuwarden, werkte in Leeuwarden en rugbyt ook in Leeuwarden.

Via rugby kwam hij ook terecht bij baardmannen, want eerder waren Sam Brouwer en Johan Teake Dekker al te gast en het is een kleine wereld. Pepijn beoefent de edele rugbysport al sinds zijn jeugd en beleeft er nog steeds veel plezier aan. Het jeugdige enthousiasme zal wel een beetje plaats hebben gemaakt voor wat meer inzicht en verstand, want dat komt nu eenmaal met de jaren.

Pepijn werkte in Leeuwarden tot medio november. Werkte, want hij is gestopt. Na jaren grote callcentra te hebben opgestart en begeleid was het genoeg. Twee jaar geleden was daar al een flinke waarschuwing en nu vindt Pepijn het mooi geweest. Al zijn ervaring in het inzetten en begeleiden van personeel en wat er allemaal niet komt kijken bij het managen van bedrijfsprocessen en dergelijke, kan hij goed inzetten in zijn toekomst. Wellicht als coach, maar eerst maar even om zich heen kijken en alles wat laten bezinken.

Wellicht behoort een carrière als fotomodel ook nog tot de mogelijkheden, je weet maar nooit!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *