Fred Spies

#137; Fred Spies

Fred heeft de website gevonden, omdat hij zocht naar verschillende baardstijlen gecombineerd met fotografie. Dan kom je blijkbaar op baardmannen.nl uit.

Hij besloot zich ook op te geven en toen de gelegenheid zich voordeed om een afspraak te maken hapte hij toe. De lesauto werd gestart en de reis van uit Lobith werd met dochterlief afgelegd.

Ik citeer even een stukje uit de aanmeldingsmail van Fred:

Ik wil me graag aanmelden omdat ik het een hardstikke leuke line-up vind en het iets zecht over de man anno 2014, of juist dat de baard van alle tijden is.

Mijn baard/sik heb ik nu ongeveer een jaar en met als doel hem te laten groeien tot ik hem lang genoeg vind, en dat kan nog lang duren…
Een baard is heerlijk om het degelijke denkwerk te verrichten of als tijdverdrijf en ontspanning.

Ik ben rijinstructeur en heb dus tijd genoeg om aan mijn baard te zitten:-).
Ik heb nogal een negatief verleden met een baarddragende vader dus was het voor mij een overwinning om mijn baard te laten staan en mijzelf daarmee te accepteren. Ik zie het als een overwinning en een volledige acceptatie van mijzelf.

Omdat Fred zijn dochter mee had ben ik verder niet op de laatste alinea ingegaan, maar soms is het weten genoeg. Fred is nu zo’n drie jaar rij-instructeur en was daarvoor werkzaam in het bankwezen. Als rij instructeur heeft hij zich een beetje gespecialiseerd in rijlessen voor mensen met bijvoorbeeld autisme. Dat maakt nu bijna de helft uit van de kandidaten, blijkbaar slaat Fred zijn aanpak goed aan. Ik geloof het meteen, want ik zag een serieuze en bovenal rustige man met een passie voor zijn vak.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *