Arjen Jaspers

#139; Arjen Jaspers

Vandaag was een oude bekende bij mij op bezoek. Arjen ken ik van de tijd dat ik nog bij de Harmonie in Sint Nicolaasga speelde. Hij komt uit een muzikale familie, die allemaal toen bij deze vereniging speelden. De Harmonie is ter ziele, maar allemaal spelen ze nog wel ergens, al zijn ze allemaal ‘uitgevlogen’.

Arjen werkt in Leeuwarden als bedrijfsleider van Alternatief Rockcafé Mukkes. Al 14 jaar nu, zo snel gaat de tijd dus. Hij staat daar achter de bar, maar regelt ook de boekingen van de bands, geluid, etc. In Mukkes spelen veel bands, ook uit het buitenland. Stevige muziek, Metal, Ska, Punk, etc. Precies in Arjen zijn straatje dus.

Als je dan ook nog in de binnenstad van Leeuwarden woont en je vriendin daar studeert, wat moet je dan met een auto? Precies, die heeft hij dan ook niet. Arjen kwam met de bus, wat op zichzelf best nog een reis is.

Ik nam hem na de koffie mee naar Bar de Gaast in Sint Nicolaasga. De weersvoorspellingen waren niet te best en ik vond het wel passend. Lammert vond het geen enkel probleem en gooide tijdens sluitingstijd de deuren voor ons open.

In zijn vrije tijd is Arjen trombonist bij The Sketchers. Dat was eerst trompet, maar nu schuift hij er lekker op los. Net als zijn vader en broer, maar die hebben geen baard, dus helaas ;-).

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *