Erwin IJdel

#142; Erwin IJdel

Erwin woont in Joure en voetbalt daar in het eerste van SC Joure. Dus Arjen Postma was geen onbekende en toen hij zijn foto’s zag vorig jaar voor baardmannen, begon het bij hem ook te kriebelen. De baard werd langer en toen hij via vrienden nog eens met dit project in aanraking kwam was er geen ontkomen meer aan.

Naast zijn loopbaan bij SC Joure, studeert hij commerciële economie in Groningen, werkt 20 uur per week bij de KPN winkel in Heerenveen, mixt hij zelf muziek en heeft hij ook al weer 4 jaar ‘vaste verkering’. Alsof het niets is. En dan moet ook de sportschool regelmatig worden bezocht, ik snap wel waarom er geen tijd overblijft om te scheren.

Ik vroeg hem wat hij later wil worden als hij groot is. Maar dat is nog niet duidelijk. Eerst was de wens om wellicht nog een master achter deze studie aan te doen, maar met het huidige leenstelsel weet Erwin niet of dat nog wel zo’n verstandig idee is. Dus wellicht na de zomer maar op zoek naar een baan? Wie weet, eerst maar eens afstuderen. En dan sparen voor de Ford Mustang 😉 Past goed bij een baard vind ik.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *