DSC_6646

#143; Raymond Termaat

Deze mooie baard is van Raymond. Raymond werkt bij een expediteur in de haven van Rotterdam. Vanuit zijn werk is het een paar minuten naar New York Barbershop, dus zijn baard is daar in goede handen. Rotterdam? Ja, Raymond woont in Berkel en Rodenrijs, dus hij moest inderdaad een stukje rijden naar Sint Nicolaasga. Niet dat hij dat erg vond en gelukkig waren de wegen redelijk schoon, alleen voor Lemmer was het even veraderlijk glad begreep ik.

Zijn grootste passie, naast zijn baard en zijn gezin, is hardlopen. Althans, dat hoop ik dan maar. Ik heb zelf hard gelopen en weet hoe verslavend dat kan zijn. Raymond is van het type dat kilometers wegtrapt, een halve marathon draaien we de baard niet meer voor om en ook menig marathon zit al in de benen. Dit jaar staat Rotterdam weer op de planning.

Het viel me op dat hij er piekfijn bij loopt, niet alleen de baard, maar ook de kleding is goed verzorgd. Zou je misschien niet snel zeggen van iemand die in de haven van Rotterdam werkt en hardloopt. Maar Raymond trekt zich daar geen bal van aan. Heerlijk vind ik dat en niet alleen vanuit fotografisch oogpunt. Ook zijn tattoo’s kan ik erg waarderen. Polynesisch, omdat hem dat erg aanspreekt. Eén arm is in Japan gezet en het toeval wil dat deze japanse meester dit jaar op de tattoo conventie in Frankfurt komt. Drie keer raden waar Raymond naar toegaat om de arm verder vol te laten zetten. 😉

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *