Django ten Zijthoff

#145; Django ten Zijthoff

Django komt uit Leeuwarden en was zo vriendelijk om last minute een gaatje in mijn agenda te vullen. Hij werkt op de popacademie in Leeuwarden als ict-er en manusje van alles. Dus zo’n beetje alles wat docenten en directeur niet doen zeg maar. “Ik zorg gewoon dat het gefixt wordt, als ik iets niet weet zoek ik het op.” Hij kwam hier terecht via een stageplek voor zijn MBO informatica opleiding en kreeg na de stage een contract aangeboden.

Een jonge vader, 22 en twee kinderen. De oudste is 5, dus Django was er vroeg bij. Uiteindelijk bleek de relatie niet te werken en woont hij nu tijdelijk weer bij zijn vader. Tijdelijk, want hij wil het liefst weer op eigen benen staan. Met de kinderen gaat het prima, maar ook dan zou een eigen plek wel fijn zijn. De wens om nog een HBO diploma te halen is er ook nog, dat zal nog wel een beetje lastig worden om in te plannen, ook financieel natuurlijk, maar waar een wil is, is een weg.

Muziekfan, dat ook. Dat kan ook bijna niet anders als je in zo’n omgeving verkeert. Gitaarspelen geloof ik, een echte band is er nu nog niet, maar er zijn wel een paar bandjes geweest. Wie weet komt het er nog van.

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *