Menno Sluiter

#148; Menno Sluiter

Menno is voor baardmannen.nl aangemeld door zijn vriendin. Gelukkig kon hij dit wel waarderen.

Menno is tegenwoordig werkzaam bij Swimfun in Joure in de horeca en in de sporthal die bijna klaar was toen we elkaar spraken. Hij wou fysiotherapeut worden en na de Havo te hebben afgerond zonder noemenswaardige problemen begon hij dan ook aan de opleiding in Groningen. Menno was een vlotte leerling, studeren was nooit echt nodig geweest tot dan toe.Voor een opleiding Fysiotherapie is dit echter wel noodzaak. Hij wist niet goed hoe hij dit moest aanpakken en mede hierdoor ontwikkelde zich bij Menno een faalangst.

Deze zorgde ervoor dat Menno soms volledig blokkeerde bij tentamens en de antwoorden bleven uit. Als hij dan het lokaal uitliep wist hij het weer. Daarbij kreeg Menno nog een hernia wat hem bijna een jaar uit de roulatie haalde. Menno probeerde de studie af te ronden op een particuliere opleiding, maar daar werden gemaakte beloftes niet waargemaakt door de opleiding waardoor hij compleet opnieuw moest beginnen. Dan is het wel een hele dure opleiding, dus dat werd hem ook niet.

Naast zijn werk bij Swinfun leeft Menno zich uit in zijn favoriete sport Basketbal in Joure bij BV Oaters. Naast dat hij in een aantal commissies zit voor deze club is hij ook scheidsrechter.

Gelukkig gaat het nu stukken beter, de faalangst is onder controle en met steun van zijn omgeving en zijn vriendin pakt Menno de draad weer op. Wat de toekomst in het verschiet heeft weet Menno nog niet. Eerst lekker aan het werk bij Swimfun en dan maar verder zien. Succes in ieder geval Menno en respect dat je dit met ons wilt delen.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *