Daan Smit

#149; Daan Smit

Uit Hilversum kwam Daan Smit naar Friesland voor een sessie voor baardmannen. Daan werkt bij Starbucks en weet dus hoe je een kopje koffie moet maken. Gelukkig vond hij mijn koffie ook prima te drinken.

Niet zo vreemd die liefde voor Starbucks. Daan is best wel dol op Amerika. Waarom weet hij ook niet precies, maar iets in dat land spreekt hem enorm aan. De stijl en wellicht de onbegrensde mogelijkheden. Zo is hij enorm fan van American Football. Een echte Patriot. Wonnen die niet de Superbowl dit jaar?

Zijn vriendin en hij hebben elkaar ontmoet via Tinder. Ja, dat kan dus echt. Gelukkig voor Daan had zij vergeten de omgevingsscan uit te zetten, want normaal gesproken zoekt zo’n app naar leuke mensen in de omgeving?

Ik heb er in ieder geval niet veel verstand van, maar zij zag een leuke baardman toen ze toevallig in Utrecht was en zie daar, een romance was geboren.

We zijn naar Sleat gereden, de meest dichtstbijzijnde stad, niet om het stadsgevoel op te roepen, want daar is Sleat veel te klein voor. Maar het is gewoon een leuk stadje wat zich prima leent voor een baardmanshoot.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *