Michiel Brons

#152; Michiel Brons

Michiel is door zijn vriendin aangemeld als een verrassing. Gelukkig vond Michiel het zelf ook een leuk idee om mee te doen, dus vandaag kwam Michiel vanuit Zoetermeer naar Friesland om een paar foto’s te laten maken. ZIjn vriendin kon jammer genoeg niet mee, zij had verplichtingen elders.

Michiel werkt als begeleider op een instelling voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Niet echt een mannenberoep, maar Michiel vindt het mooi werk. Naast zijn werk en vriendin besteed hij zijn vrije tijd vooral aan de Scouting. Vroeger noemden we dat de padvinders, maar ook die gaan met hun tijd mee. Michiel is 26 en dit jaar al 15 jaar bij de scouting. Nu hebben ze in Zoetermeer 4 Scouting groepen en ik zou dan denken dat ze elkaar dan de tent uitknokken, maar het schijnt allemaal bijzonder vredelievend te verlopen. Gelukkig maar.

Hij moet wel een sociale jongen zijn, met zijn werk en zijn hobby. Een mensenmens, dat kan niet anders. En ik kreeg ook geen andere indruk van hem. Een rustige, aardige vent ook ook nog, met een vredesteken aan zijn achteruitkijkspiegel en oog voor mens en dier.

We hebben de foto’s gemaakt in de Vegilinbossen. Michiel is graag in de natuur en zeker als het lekker weer is, we hebben er dus meteen maar een kleine wandeling van gemaakt.

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *