Michael Thiedmann

#163; Michael Thiedmann

Michael is degene die de reis naar Nürnberg heeft aangezwengeld. Hij wou graag meedoen aan mijn project, maar de afstand was een beetje te ver voor een enkele fotoshoot. Ik stelde daarom voor om een aantal mannen te verzamelen en zo de onkosten voor de trip te verdelen. Met dit idee ging Michael naar Thorsten Staudt van Jimmy Ray’s Barbershop in Nürnberg. Thorsten was enthousiast en heeft een aantal baardmannen verzameld.

Michael en ik hebben tussendoor regelmatig contact gehad en hebben elkaar ontmoet in Bamberg, waar we een rondleiding hebben gekregen van hem en zijn vriendin. Het bezoek was veel te kort, dus we komen we elkaar vast nog wel eens tegen. Al was het alleen maar voor de chilisaus, die ik meenam uit Nederland op verzoek, maar verstrooid als ik ben is deze mee terug gereis. De joppiesaus en de stroopwafels zijn gelukkig wel aangekomen.

Michael studeert Theologie en zal waarschijnlijk later als dominee aan de slag gaan. Dit betekent ook dat hij dat in de regio Beieren zal moeten doen. Dat wordt nog een hele dobber, want Nederland en met name Amsterdam hebben best een beetje zijn hart gestolen. Hoe moet hij nu verder zonder bitterballen, de Febo, tulpen, kaas, joppiesaus, stroopwafels en alle andere hollandse specialiteiten.

Michael zijn eigen woorden:

Ik was 2005/2006 voor een sociale dienst in Amsterdam (Duitse Zeemansmissie) en heb daar t/m 2014 nog enkele keren als vervanger voor mijn baas gewerkt.

Ik heb gestudeerd in Neurenberg, München, Berlijn en Neuendettelsau (daar woon ik nu).

Oorspronkelijk kom ik uit Lichtenfels, vlakbij Bamberg.

Thanks Michael en tot ziens!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *