Hrodger de Vries

#187; Hrodger de Vries

Hrodger was vanaf het begin al fan van baardmannen, we hebben regelmatig contact gehad, maar op één of andere manier is het nooit gelukt om een afspraak te maken.

Nu was daar echter een gelegenheid om voor een andere fotoproject “De Automobilist” foto’s te maken. En dan is het natuurlijk een koud kunstje om meteen even een paar platen te schieten voor baardmannen. Eindelijk!

Hrodger, die eigenlijk Rutger heet, is in zijn dagelijks leven meestal grafisch ontwerper. In zijn vrije tijd speelt hij bas in de metalband The Heritance. Als hij dan nog wat tijd over heeft dan is hij volgens mij druk bezig met zijn Tiki Mini en zijn VW T3. Voor de Tiki Mini kun je op De Automobilist rondkijken.

Wat ook gaaf is, is zijn passie voor spulletjes uit de jaren 50. Je zou het niet zeggen van zo’n op het eerste gezicht stoere kerel, maar hij verzamelt spulletjes uit dit tijdperk. Met name schoteltjes met hoofdjes erop. Lange tijd was de herkomst van deze kunstwerkjes onbekend, maar Hrodger vond een boekwerk waar dit een stuk duidelijker werd. Wie meer wil weten moet maar eens contact leggen met Hrodger.

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *