Roel Eenkhoorn

#194; Roel Eenkhoorn

Nummer 194 is Roel Eenkhoorn. Roel komt uit Krimpen a/d IJssel en was 1 december 2015 bij mij in de studio. Deze baardman met Viking-genen werkt als kwaliteitscontroleur aan de weg (voor uw veiligheid) en was in Almere voor een klus. Dan is Friesland maar een klein stukje om.

Viking-genen, uitgezocht middels DNA. Dat schijnt tegenwoordig te kunnen. Is het meteen duidelijk waar de rode baard vandaan komt. Roel is iemand van de natuurlijke baard. Geen gestijlde baard, maar de natuur zijn werk laten doen. Wel altijd een varkensharen baardborstel op zak trouwens, dat dan weer wel.

Naast zijn baard heeft Roel een voorliefde voor Amerikaanse auto’s en motoren. Zo importeerde hij een Harley uit Florida, zodat hij nu met de echte jongens mee kan rijden als 81 supporter. Tot nu toe moest hij daar achter aan rijden. Ook in stijl trouwens, met zijn Pontiac TransAm 1974 of Pontiac Esprit Firebird uit 1973 of een Mack B53 uit 1964. Als ze rijden tenminste, want sleutelen is het leukste, rijden is maar bijzaak.

Toffe gast, goeie baard!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *