Pascal Burgers

#197; Pascal Burgers

Baardmannen loopt ten einde, Pascal Burgers was te gast als nummer 197. Hij zou niet meedoen, maar doordat er iemand uitviel kwam er een plekje vrij.

Bijna 200 mannen aan de tafel gehad en ik heb ze allemaal gesproken. Allemaal hadden ze hun verhaal en de één blijft langer hangen dan de ander, maar ze zijn allemaal stuk voor stuk uniek.

Ik krijg nog altijd een soort van plaatsvervangende schaamte als iemand als Pascal 3,5 uur met het openbaar vervoer reist om in Sint Nicolaasga te komen, alleen om mee te doen met dit project. Je moet nog weer terug ook….

Ook dit keer weer een goed gesprek aan de tafel met een kop koffie, over zijn werk, zijn gezin en het half jaar dat hij in Afghanistan zat voor zijn werk bij de Marine. Over de spannende momenten en minder spannende en wat dat voor je gezin en je opgroeiende kinderen betekent. Dat ook zij in spanning zitten en je missen.

Weer een ontmoeting om in te lijsten, prachtig dat ik zo het weekend in mag gaan. Voor mij is dit geen werken, maar elke keer weer genieten. Bijna jammer dat er nog maar drie volgen…

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *