Jeroen ter Maat

#198; Jeroen ter Maat

Jeroen is de 198e baardman voor mijn project. Uit Assen afgereisd naar Sint Nicolaasga en dat terwijl je het helemaal niet leuk vindt om voor de camera te staan. Maar zoals ik altijd zeg; een man met een baard staat altijd goed op de foto wink-emoticon

De baard is ongeveer een jaar oud, jammer genoeg moest deze wat worden bijgewerkt van het thuisfront. Eerst al de keuze of een baard laten staan of regelmatiger scheren en dan moet je nu de baard ook nog netjes bijhouden. Maar alles beter dan scheren, groot gelijk.

Jeroen werkt in de zorg, hij is begeleider op een kleine groep mensen met een beperking en gedragsproblemen. Hierdoor is vaak 1 op 1 zorg nodig, dus dat is best intensief.

Samen met zijn vrouw heeft hij drie kinderen in de leeftijd van 15, 12 en 8. De jongste zoon heeft een lichamelijke beperking door zuurstofgebrek bij de geboorte. Hierdoor is hij aan een rolstoel gebonden en is het huis hier voor aangepast. Communicatie gaat via een spraakcomputer. Geduld is een schone zaak dus, maar het is zoals het is.

Een fijne ontmoeting met een zorgzame man, die trots is op zijn drie kinderen. Een goede baard ook, die het uitstekend doet op de foto!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *