Tjalle Klijnstra

#200; Tjalle Klijnstra

Nummer 200 is Tjalle Klijnstra uit Heerenveen. Tjalle dacht ooit informatica te studeren, maar dat bleek hem toch niet te liggen en hij verkastte naar accountancy. Die opleiding werd vlot afgerond, maar eenmaal aan het werk in de sector kon hij zijn draai niet vinden. Het was niet de wereld waar hij zich prettig voelde. Ook een wereld waarin baarden nog niet gemeengoed zijn.

Nu werkt hij bij een verzekeringsmaatschappij. Of dit het is? We zullen zien, voorlopig is het prima zo. In zijn vrije tijd vermaakt hij zich prima. Samen met zijn vrouw een film kijken en als zij op bed ligt nog een aantal uren gamen. Online rpg is zijn favoriet. Klassiek op de pc en ondertussen ouwehoeren online met zijn vrienden.

Zijn droom is om ooit een maand op de zuidpool door te brengen. Ik heb hem alvast in de stemming gebracht. En ook met het zich op de maand januari die ons vast de elfstedentocht gaat brengen.

Dit was de laatste baardman, het is klaar. Vreemd, maar vooral tevreden en trots denk ik terug aan 21 januari 2014, toen ik de eerste baardman op de foto zette en aan alle 199 baardmannen die daarop volgden.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *