Cor Hoogeveen

#57; Cor Hoogeveen

Ik kreeg een brief, geadresseerd aan A. Bruinsma, baardfotograaf, Sint Nicolaasga.

Zonder adres of postcode, maar gelukkig woon ik een leuk dorp waar de postbode nog weet wie de baardfotograaf is 😉

briefje

De brief was van Cor Hoogeveen. Hij schreef onder andere dat ik zijn baard nog niet had gefotografeerd. Dat klopte inderdaad, maar dat hij daarmee zijn model baardje bedoelde had ik nog niet direct in de gaten. Ik zocht zijn telefoonnummer op en belde hem voor een afspraak.

Cor Hoogeveen was vandaag bij mij in de studio. Inderdaad, de man van het ‘briefje’. Aardige man, die 23 jaar concierge geweest is. Hij had een foto mee van toen hij een jaar of 22 was. Gemaakt voor zijn vrouw toendertijd, ze trouwden toen ze elkaar een half jaar kenden, maar zij is er al 15 jaar niet meer.

Cor Hoogeveen

Zijn overgrootvader had 23 kinderen en hij heeft nog een krantenartikel waar hier iets over in staat. Deze overgrootvader had een machtige baard en Cor heeft beloofd mij een kopie te sturen en twee weken later, zie daar; wederom post!

Wat een mooie verhalen toch…

Afbeelding (7)

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *