Stefan van Daelen

#65; Stefan van Daelen

Stefan kwam uit Haaren (NB) bij mij in de studio naar aanleiding van het artikel op debaard.nl.

Ik heb de tekst uit de email maar overgenomen omdat ik jullie graag deelgenoot wil maken van hetgeen dit project allemaal op mijn pad brengt. Voor mij is de ontmoeting onlosmakelijk verbonden met de foto’s:

“Ik doe normaal gesproken nooit dat soort dingen. Maar ik heb nogal een transformatie doorgemaakt de afgelopen jaren. Zowel mentaal als uiterlijk. En ik moet zeggen dat me dat heel goed bevalt. Ik kan je er nog veel meer over vertellen en wellicht gaat dat ook gebeuren bij het kopje koffie.

Kortom, na de tijd die ik heb doorgemaakt wil ik mezelf graag vast laten leggen, met huidig uiterlijk (baard dus) om later ook eens terug te kunnen kijken op het moment dat ik voelde dat ik een goede weg ben ingeslagen en ik goed in mijn vel zat”.

Stefan heeft mij verteld over zijn leven en de laatste jaren die hij heeft meegemaakt, ik laat het hier ook bij, want niet alles hoeft gezegd te worden. Laten we het er op houden dat hij na een moeilijke periode zichzelf weer heeft hervonden.

Stefan doet aan vechtsport, maar vraag me niet naar de exacte naam daarvan . De tatoeages zijn van het laatste jaar en volgens mij is hij daar nog niet klaar mee.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *