DSC_0967

#67 en #68 : Bas Ruck en Mike Verwijs

Bas was vandaag samen met Mike Verwijs in mijn studio voor mijn fotoproject baardmannen.nl. De beide collega’s hebben de reis vanuit Den Haag / Alphen ad RIjn naar Sint Nicolaasga aangedurfd, wat ik erg tof vond!

De heren waren om 13:00 al in Sint Nicolaasga, dus een patatje in Cafe de Hoeke B.V. ging er prima in. Baardmannen.nl is dus ook al goed voor de lokale middenstand

Bas zou eigenlijk zijn hond meenemen, maar dat was toch een onderneming op zich. Het was natuurlijk wel leuk geweest, maar met dit warme weer kun je een rottweiler maar beter in zijn eigen doen laten.

Maar baard, hoed en sigaar gaan ook prima samen. Het was wel een beetje warm in de studio, maar dat mocht de pret niet drukken.

Bas Ruck
Bas Ruck

Mike heeft zich sinds 1 jan 2014 niet meer geschoren en wil dit eigenlijk een jaar lang voldhouden. Eerlijk gezegd denk ik dat de baard van Mike er voorlopig niet meer afgaat, want deze brengt hem veel te veel leuke zaken op zijn pad.

In zijn dagelijks leven is hij servicemonteur van hulpmiddelen, of zoals hij dat zelf noemt “sociaal werker”. Verder doet hij het rustig aan en geniet van alles wat op zijn pad komt. Beetje naar Schorem gaan en wat als (baard)fotomodel op pad vind hij prima.

Prachtige baard en dito snor!

Mike Verwijs
Mike Verwijs

 

 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *