Karel Buijn

#70: Karel Buijn

Karel ken ik van Facebook, voornamelijk omdat hij regelmatig bij Schorem Haarsnijder En Barbier te gast is en ook al eens door Jelle Mollema is gefotografeerd. Ondertussen heb ik voor mijn project al een aantal heren gefotografeerd die Schorem regelmatig bezoeken en op één of andere manier komen de mannen uit dat netwerk ook in mijn netwerk

Deze week reed ik via Hommerts naar Sint Nicolaasga en over het aquaduct vaarde een grote driemaster. Een instagrammetje gemaakt en ik kreeg een reactie van Karel dat hij daar vlakbij in het zonnetje zat. Nu komt Karel uit Overschie, dus had ik hem daar zeker niet verwacht. Maar vakantie in Friesland is natuurlijk een uitstekend idee.

Verder geen asem, want ik kende Karel met snor en zonder baard, dus geen gewillig slachtoffer voor mijn project. Tot gisteren, toen ik een foto van hem met baard zag, recent, op het water….. Dus toch maar een klein berichtje en daar was Karel vandaag. Deze baard moest er natuurlijk ook even op.

Karel ontwerpt musea en exposities… Ja, toe maar, dan val je ff met de neus op tafel toch?

Je ziet het aan de foto’s niet direct terug, maar ik kon wel lachen met deze gast. Geen gebrek aan humor. Tx Karel!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *