Tian Fischer

#72: Tian Fischer

Vandaag vereerde Tian Fischer mijn studio met een bezoek voor baardmannen.nl. Tian komt uit Antwerpen en had er dus een hele reis voor over om mee te doen aan mijn nederige project.

Tian studeert nu voor leraar en dan specifiek voor de kleuters, 3 tot 6 jarigen, dat is in België nog een aparte richting. Hij was eerst commercieel medewerker bij een grote rederij, maar in dat werk kon hij niet zijn ei kwijt. Nu kan hij zijn creativiteit gebruiken om al spelenderwijs de nieuwe generatie Belgen voor te bereiden op wat komen gaat.

De opleiding gaat het laatste jaar in en daarna is er vast en zeker een baan, want in België dreigt een tekort aan leerkrachten in het basisonderwijs.

Naast lesgeven is ukelele spelen een grote hobby voor Tian en sinds kort vormt hij samen met 4 anderen een gezelschap dat voorstellingen verzorgt voor kleuters/kinderen. Hierin speelt muziek een grote rol en dit wordt dan ook live verzorgd. Dit is iets wat Tian graag door wil zetten naast het lesgeven.

Ook nu weer mooi om te horen wat een passie met mensen doet, dat je toch je leven een andere wending kunt geven door naar je hart te luisteren. Dat waar je hart naar uitgaat je ook zoveel energie kan geven dat succes bijna gegarandeerd is. Voor mij is dit ook een belangrijke les uit mijn baardenproject, los van de fotografische uitdagingen.

Een les en een spiegel, want ook ik ben bezig mijn passie te ontdekken. Een ontdekkingsreis, waarin ik heel nieuwsgierig ben waar deze me nog gaat brengen.

Bedankt voor jouw verhaal Tian en dat je de moeite nam om helemaal uit Antwerpen te komen om dit met mij te delen. 

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *