Aig Eijgermans

#81: Aig Eijgermans

Vandaag was Aig bij me in de studio voor baardmannen.nl. Ook Aig moest een stukkie rijden, hij komt uit Naaldwijk, dus dat is niet echt naast de deur.

Aig ken ik via FB, zoals zo langzamerhand veel van mijn baardvrienden. Ook Aig bezoekt Schorem Haarsnijder En Barbier regelmatig en ook is hij al eens gefotografeerd door Tommy Cairns voor Beardbrand. Blijkbaar heeft hij de smaak te pakken

Aig heeft een tattooshop, Aig’s Blue Tattoo in Naaldwijk. Aig tattoeert al ruim 20 jaar, eerst thuis en bij anderen en later in zijn eigen Tattooshop in Delft. Na 7 jaar Delft is de shop verhuisd naar Naaldwijk (hoe toepasselijk).

Als jochie van een jaar of 16 wist hij al dat hij tatoeëerder wou worden. Hij had wel iets met tekenen en met mensen en toen hij voor de eerste keer een tattooshop bezocht was het meteen duidelijk dat dit zijn passie was.

Ik vroeg hem of hij nog andere hobbies had, maar het hoofd ging wijfelend heen en weer. Eigenlijk niet dus, alles draait om tattoos. Muziek dan, luisteren in dit geval naar het stevigere rockgenre. En momenteel poppen maken voor Halloween. Zolang het maar creatief is. En samen met zijn Tamara, waar hij nu een aantal jaartjes mee samenwoont.

Aig heeft een prachtige rode baard met witte highlights en samen met Tamara zijn ze onlangs naar de Roodharigendag geweest in Breda. Allebei een coole outfit aan en samen met zo’n 2000 rooien Breda onveilig maken. Een mekka voor fotografen

Bedankt voor je komst naar Friesland Aig, het was me een eer!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *