Steven Cornelissen

#83: Steven Cornelissen

Vandaag had ik Steven voor de lens voor baardmannen.nl. Steven is de partner van de oom van Karel Buijn, die ook al op baardmannen vertegenwoordigd is.

Steven is senior loopbaanconsulent en helpt dus mensen bij het zoeken naar een nieuwe baan of bij het switchen van job.

Steven heeft vroeger een restaurant gehad in Amsterdam, een biologisch restaurant, koken met eerlijk en smaakvolle producten. Veel vegetarische gerechten, aangevuld met vlees- en visgerechten. Dat was dus tegen de gebaande wegen in, want meestal is dit andersom. Hard werken, 80 uur per week maken is geen uitzondering en dus ging Steven iets anders doen.

Als manager van een unit voor verslavingszorg deed hij veel ervaring op en kwam hij erachter dat werken met personeel en personeelsbegeleiding hem goed lag en dat hij dat leuk vond. Dus zocht hij het verder in deze richting, wat hem bracht tot loopbaanadviseur bij een groot bedrijf in de psychiatrische zorg. Door bezuiniging op bezuiniging kwam deze baan dit jaar te vervallen en besloot Steven dit fulltime vanuit zijn eigen bedrijf te gaan doen. Als loopbaanadviseur en mindfullnesscoach werkt hij nu voor gemeenten en grote bedrijven.

Daarnaast wordt vrije tijd doorgebracht op de wateren rondom Gaastmeer, waar de caravan staat en een polyvalk klaarligt. Heerlijk genieten van de rust en de ruimte van Friesland op zijn tijd, wie wil dat nu niet?

Oh ja, for the record, Steven komt uit Zeist, check!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *