Jetse Bos

#84: Jetse Bos

Jetse Bos is het broertje van Werner Bos, die ook meedeed aan dit project.

Jetse komt uit Steenwijk, al is hij meestal in Heerenveen te vinden. Tijdens de opleiding tot docent economie kwam hij erachter dat hij helemaal niet les wil geven. Op zich jammer natuurlijk dat je er pas achter komt als je de opleiding bijna hebt afgerond, maar soms gaat dat zo. Hij doet nu dus een andere opleiding in Heerenveen, die bijna is afgerond en dan kan hij alsnog met cijfertjes en geld enzo aan de slag.

Als je 26 bent heb je niet altijd grootse levensverhalen, maar Jetse heeft wel een bijzondere hobby. Hij pokert graag en zo te horen ook best wel vaak. Zo’n 10 tot 20 uur per week. Meestal in de kroeg, soms in een casino en soms online. Hij houdt er een zakcentje aan over, maar millionair is hij nog niet. Althans, dat zegt hij, maar of je deze pokerface moet geloven? Ik heb me laten vertellen dat het vooral te maken heeft met kansberekening, goed opletten en een klein beetje geluk op zijn tijd.

Nu heb ik geen enkel verstand van pokeren, maar hierbij de pokerface van Jetse. Bedankt voor je deelnam aan dit project!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *