Maarten Liefting

#91: Maarten Liefting

Vanavond Maarten in de herkansing, eigenlijk zouden we woensdagavond al foto’s maken, maar dat liep even anders

Maarten komt uit Emmeloord en is nauw betrokken bij de Flevoboys. En daar voetbalt toevallig één van mijn baardmannen, Arjen Postma als aanvoerder van dé Flevoboys. Dus vandaar dat Maarten ook werd aangemoedigd om aan mijn project mee te doen. Later werd hij nog enthousiast aangesproken door Werner Bos om vooral mee te doen aan het project van Arie Bruinsma, maar toen was de afspraak al een feit Dát vind ik nu leuk.

Maarten werkt bij WE in Almere, maar wil op zoek naar een andere baan. Het liefst zou hij met mensen willen werken, in de zorg of ergens anders. Dus wie nog een aardige, rustige, goedlachse en bebaarde socializer zoekt, Maarten is jullie man.

Zoals jullie zien is Maarten een man van deze tijd, helemaal in stijl, de hipster is er niets bij. Maarten houdt er wel van om bij gelegenheden zich net even anders te kleden. Ik vind het fantastisch. Maar dit pak moest uit de kast, want ergens in juni had hij het aan op een trouwerij, maar hij wacht nog steeds op de foto’s. Niet zijn eigen trouwerij, voor de duidelijkheid.

Toffe baard, die hij nu zo’n anderhalf jaar meedraagt, puur voor de lol om te zien hoe het staat. En om deze er nu zo af te scheren is ook zoiets, het groeit ook niet in een week weer terug.

Ik vind het leuk, jullie ook?

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *