Maurice Stoffels

#92: Maurice Stoffels

Vanmiddag was Maurice bij mij in de studio, met zijn vriendin en zijn prinsesje. Ook nu weer een reisje, want Vlaardingen ligt niet naast de deur. Ik voel me vereerd dat ze de reis ondernamen om mee te doen aan baardmannen.nl.

Maurice was vrachtwagenchauffeur, maar tegenwoordig houdt hij zich bezig met containertransport van, met name, fruit en dergelijke. Een kantoorbaan, maar nog steeds in de transportsector, want daar ligt toch zijn hart. Alleen jammer dat het rijden zoals dat vroeger kon er niet meer is. De tijden zijn veranderd en wat Maurice betreft is het beroep vrachtwagenchauffeur er niet leuker op geworden.

Maurice is nu zo’n 4,5 maand vader, een trotse vader. Helemaal dol op zijn dochter en dat is ook geen wonder, zeg nu zelf. Maurice woont nu al weer een poos samen met zijn vriendin, nadat een vorige relatie na een dikke tien jaar stuk liep. De afhandeling daarvan, met een koophuis en zo, had nog wat voeten in de aarde, maar dat is achter de rug en ze kunnen weer vooruit kijken. Een nieuwe start zogezegd.

Maurice zijn baard is al een tijdje bij hem, het is begonnen toen zijn vriendin een themaweekend met vriendinnen had. Voor de lol hadden ze toen als groep collectie plaksnorren op en Maurice probeerde ook eentje. Toen hij in de spiegel keek beviel dat eigenlijk best goed. Dus hij heeft zijn snor laten groeien en dan meteen zijn baard ook maar. Eerst werd deze nog regelmatig bijgewerkt, maar nu mag de baard zijn gang gaan, want eigenlijk wil Maurice er nog wel een flink stuk bij.

Als je in Vlaardingen woont dan is Schorem Haarsnijder En Barbier niet zo ver uit de buurt, dus Leen En Bertus Barbier wordt regelmatig met een bezoekje vereerd.

Bedankt voor je bezoek en voor de Schelvis Pekel, wat dat ook moge zijn 😉

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *