Sebastiaan Koen

#93: Sebastiaan Koen

Vanmiddag had ik Sebastiaan voor de lens. Sebastiaan komt uit Assen en dan ben ik natuurlijk benieuwd hoe hij dan bij baardmannen.nl terecht komt. Het blijkt dat Sebastiaan zijn vriendin Lisa Strating zo nu en dan met Koos Lanting en Yvonne Lanting samenwerkt. Die ken weer via Facebook en Yvonne deed al eens mee aan mijn project “Behind Glass”, dus daar was de link weer. Je kunt van Facebook zeggen wat je wilt, maar zonder dit medium had ik heel wat meer moeite gehad om aan baardmannen te komen. For the record Sebastiaan is nummer 93.

Sebastiaan is koerier voor een bedrijf dat documenten tussen rechtbanken, notarissen en advocaten vervoert. Dat betekent dat hij werkt tussen 17 en 22 uur. Dat zijn de tijden dat de rest van Nederland meestal vrij heeft. Daarnaast studeert hij voor vertaler Nederlands / Engels. Dat duurt nog zo’n drie jaar, dus dan maar weer eens zien.

De baard is volgens Sebastiaan een logische keuze. “Dat hoort bij een man, het ziet er mannelijk uit en past bij me”. Ik zag wel iets schots/iers/engels in hem en dat blijkt ook wel, want dat zijn precies de landen die hem het meeste aanspreken. Hij had best leraar geschiedenis willen worden, maar alleen het lesgeven trekt hem totaal niet en dan moet je geen leraar willen worden.

Sebastiaan, bedankt voor je komst naar de studio die inderdaad in Sint Nicolaasga staat en niet in Sint Annaparochie

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *