Nick van der Hoeven

#95: Nick van der Hoeven

Vandaag had ik bezoek van Nick van der Hoeven, door debaard.nl ook wel gekscherend de nederlandse Dan Bilzerian genoemd.

Nick denkt daar zelf toch wel wat anders over, hij klust links en rechts wel wat bij als model en de baard helpt daar zeker bij, maar verder is hij vooral Nick, marketing specialist bij een uitzendorganisatie. Nick is cool, hij doet graag avontuurlijke zaken als longboarden, parachutespringen, bergbeklimmen, survival, paragliding, wakeboarden, surfen, je kent het wel. Ik verzin de helft erbij, want ik kon het allemaal niet onthouden, maar zo ongeveer.

Nick doet dus de marketing en dan alles, van ontwerp tot advertentie van website tot drukwerk. Afwisselend en creatief werk, daar zijn baardmannen goed in. Zijn directeur ziet de baard liever verdwijnen, maar voorlopig komt daar niets van.

Nick heeft al genoeg meegemaakt, zijn vader is ernstig ziek geweest, zijn oom is nu heel ernstig ziek, het leven is kort en je moet er wat van maken. De blik wordt op de toekomst gericht. Het nieuwe huis is klaar en hij woont er nu in, maar er is ook een nieuwe relatie, waar hij een toekomst mee op wil bouwen, komt vast goed met hem.

Bedankt voor je reis naar de studio Nick, succes met je toekomstplannen, komt zeker goed.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *