Francisco Cristovão

#97: Francisco Cristovão

Francisco was vandaag mijn gast in de studio. Francisco ken ik al wat langer, ik fotografeerde zijn bruiloft met Ria in 2011, die van zijn broer in 2013 en ook die van zijn zwager in 2013. Bijna familiefotograaf 😉

Francisco varieert regelmatig met haard- en baarddracht. Maar met deze baard vond Ria dat hij niet mocht ontbreken op baardmannen.nl en dat vind ik ook.

Francisco is geboren in Angola en op zijn 14e naar Nederland gekomen. De situatie daar was niet veilig door een langdurige oorlog. Francisco burgerde snel in, kwam Ria tegen via zijn broer die in Friesland woonde en van het één kwam het ander. Inmiddels woont Francisco al bijna 15 jaar in Nederland en is een huwelijk en drie kinderen rijker.

Francisco werkt als woonbegeleider voor de GGZ op een woongroep voor mensen met psychiatrische problemen. Hij heeft zijn studie SPW afgerond en heeft het hier het prima naar zijn zin. Hij blijft altijd rustig en dat is bijzonder prettig in zo’n omgeving.

Eens in de zoveel jaar gaat hij op vakantie naar Angola om zijn ouders en zijn drie broers/zussen te bezoeken die daar nog wonen. Gelukkig is de oorlog na 30 jaar eindelijk afgelopen en is de situatie nu redelijk rustig en wordt het langzamerhand beter. Dat geeft toch wat meer gemoedsrust.

Het was me een eer Francisco, bedankt!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *