Meedoen

Wil jij je baard laten vereeuwigen voor dit project? Jammer, de inschrijving is vol. 200 baardmannen gingen je voor en daarmee is dit project klaar.

Ik ben dus op zoek naar mannen met een (flinke) baard, die zich door mij op de foto willen laten zetten. Een korte sessie, met als eindresultaat max 5 foto’s voor jezelf, waarvan er 1 op deze website terecht komt. Meedoen is gratis en je krijgt de resultaten van de shoot toegestuurd.

Inmiddels zijn de baarden voor de eerste 100 definitief, je kunt je dus alleen opgeven als je mee wilt doen an de tweede serie, baardmannen 2.0. Er is voorlopig nog geen einddatum, zolang ik het leuk vind ga ik door. Dus ken je een man met een baard of ben je er zelf één, vraag dan of hij zich hieronder aan wil melden. Je ontvangt dan na een poosje een uitnodiging om een afspraak te plannen in een online agenda.

De afspraak is in principe in mijn in Sint Nicolaasga, waarna we naar een locatie gaan ergens in de buurt. Dat doen we lopend of ik rij met je mee, want ik heb lang niet altijd de beschikking over een auto. De fotoshoot zelf duurt 15 tot 30 minuten max, maar het kopje koffie vooraf kan wel eens uitlopen 😉 Tijdens de koffie hoop ik je iets beter te leren kennen, wat je doet, wat je passie is en waarom je een baard hebt laten groeien.

Let op, als je aan dit project mee doet dan kan het zijn dat je foto’s worden gebruikt op mijn site, op mijn sociale media en mogelijk als boek of expositie. We doen ons best iedereen te bereiken, maar blijf de website volgen voor up to date informatie.

Aanmelden voor deelname aan het project kan via onderstaand formulier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *