sybrands baard

Movember actie met Sybrands Baard

Echte baardmannen scheren zich natuurlijk niet, niet snoeien, maar groeien is de slogan van Sybrands Baard, een initiatief van Sybrand Klompstra, één van de baardmannen.

Nu is het november en dan is het elk jaar weer tijd voor Movember of No Shave November. Of je scheert je glad en laat de hele maand november je snor staan of je scheert je gewoon lekker niet en laat de hele maand november je kin onberoerd.

Deze actie is bedoeld om de ‘awareness’ voor teelbalkanker en prostaatkanker te vergroten en om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze vreselijke ziektes. Op de website http://www.no-shave.org/ en http://nl.movember.com/ vind je meer informatie.

Nu is niet elke man of vrouw gezegend met een gezonde dosis baard/snorgroei. Sybrand zou Sybrand niet zijn als hij hier geen oplossing voor heeft:

sybrands baard

En baardmannen zou baardmannen niet zijn als we daar geen leuke actie van maken om zo nog meer aandacht te vragen voor Movember/NoShaveNovember.

Je kunt een heuse fotoshoot winnen in de studio van AriebruinsmA. Wat je hiervoor moet doen?

De foto’s worden in een album geplaatst op de facebookpagina van baardmannen.

De actie loopt de hele maand november en je weet het: hoe meer belangstelling, des te beter. Like en deel zo veel als je kunt!

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *